Regnbågsläkarna håller konferens i Söderköping!

Regnbågsläkarna har en lång tradition av att arrangera konferenser om HBTQIA-relaterad och venerologisk hälsa – det var rentav så att föreningen bildades i samband med den första konferensen 1988! I alla år har konferenserna hållits i underbar miljö hos Söderköpings brunn, så även detta år, men det blir sannolikt det sista! Regnbågsläkarnas arbete fortsätter, och vi kommer att hålla fler konferenser i framtiden, men under andra former.

Så ta chansen att delta i den sista HBTQ-hälsokonferensen i Söderköping! Konferensen äger rum 5-7/10, riktar sig till läkare, och i år har den tema transpersoner. Två externa och två interna föreläsare kommer att prata om transvård och hur den har förändrats över tid, om könseufori, om hur vi som läkare kan förhålla oss till normbrytande patienter, och om problemen med HIV och syfilis  i HBTQIA-communityn.

Ett facebookevent med mer information om konferensen finns här. Om du har frågor, eller vill anmäla dig, maila till regnbågslakarna@gmail.com.

Vi ses i Söderköping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *